Behzat Ecemiş İlkokulu

Vizyon: Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Misyon: Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkaran; onları, istek ve ilgilerine göre geliştiren; başkaları ile iyi ilişkiler kuran; iş birliği içinde çalışabilen; iyi ve mutlu bir vatandaş olarak kişisel, toplumsal sorunları tanıyan ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arayan; sağlıklı yaşam ile ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığı kazanmış; donanımlı, özgüveni yüksek, millî ve manevî değerlerinin farkında olan bireyler yetiştiren; bütün imkânsızlıklara rağmen; donanımlı eğitim kadrosuyla, sürekli gelişmeyi esas alan bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 09:00 - 15:00
Isınma: Doğalgaz-Kalörifer
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://behzatecemisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mahallesi Behzat Ecemiş Caddesi No24 51200 Merkez/NİĞDE

Toplantı Salonu :1

Yerleşim Yeri - İnönü Mahallesi Behzat Ecemiş Caddesi No:24 51200 Merkez/NİĞDE

Adres - İnönü Mahallesi Behzat Ecemiş Caddesi No24 51200 Merkez/NİĞDE

Ulaşım Murat Evler Otobüsü her 15 dakikada bir okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km